Meglernes drømmekontor

For noen måneder siden var dette et tomt lokale. Nå har det blitt et estetisk gjennomført, lyst og velkomment eiendomsmeglerkontor i Jessheim sentrum. Video: Alexander Benjaminsen

Ingenting ble overlatt til tilfeldighetene da eiendomsmeglerne på Jessheim skulle innrede sitt nye kontor.

ANNONSØRINNHOLD PRODUSERT AV DNX

– Her er det ingen hemmeligheter, bare innsyn til et proft og hyggelig salgsarbeid. Kontoret har gitt oss akkurat den synligheten vi ønsker, forteller daglig leder Henrik Drabløs i Eie Eiendomsmegling.

Han leder det nystartede meglerkontoret på Jessheim, som siden åpningen i fjor høst har tatt markedet med storm. En av strategiene deres for å vinne folks tillitt er et åpent og gjennomstylet kontor med store vindusflater i sentrum.

For de tre erfarne eiendomsmeglerne Henrik Drabløs, Christian Brodshaug og Sebastian Prestby var det viktig at både kontor og møterom skulle være representative da de planla innredningen i deres splitter nye lokaler. Foto: Alexander Benjaminsen

Det viktige førsteinntrykket

I næringslokaler som lenge stod tomme, har tre kyndige eiendomsmeglere fra området realisert drømmekontoret sitt sammen. De tre partnerne Henrik Drabløs, Christian Brodshaug og Sebastian Prestby har til sammen nesten 40 års erfaring fra bransjen. Men det var først i fjor de tok steget helt ut og åpnet opp sitt eget kontor i Eie-kjeden.

Slagordet deres er premium rådgivningstjenester, og da er det naturligvis smart å ha et matchende kontorlokale.

– Det er spesielt viktig fordi vi driver med eiendom. Vi styler alle boliger vi selger for at de skal fremstå best mulig på salgstidspunktet, så vi må jo vise at vi kan dette her, at det er noe vi er gode på, forteller Sebastian Prestby.

Lokalene var egentlig i minste laget, men ved å sette inn denne messaninen fikk meglerne plass til to åpne og lyse møterom til. Foto: Alexander Benjaminsen

Visualiseringshjelp

Men selv trente eiendomsmeglere kan ha utfordringer med å se for seg hvordan et tomt lokale vil se ut ferdig innredet. Derfor er de takknemlige for hjelpen fikk de hos interiørleverandøren, AJ Produkter.

– Vi stakk egentlig bare tilfeldig innom det store showroomet deres på Kløfta for litt inspirasjon. Men så var det en fyr der som tilbød oss å visualisere hele kontoret i et 3D-program for oss. Da var vi solgt, det skal han ha. Det var et godt førstemøte, forteller Drabløs.


Gjennomført farge- og materialvalg, store vindusflater, mye lys og alle kontorplasser vendt mot inngangsdøren bidrar til et helhetlig og velkomment uttrykk hos eiendomsmeglerne på Jessheim. Foto: Alexander Benjaminsen

Fyren de møtte var prosjektselger Tomas Eidsvold, og han husker godt førstemøtet med de tre eiendomsmeglerne.

– De var opptatt av at kontoret skulle fremstå veldig lyst og åpent. Så jeg rådet dem til å se nærmere på våre lyse kontormøbler i eikelaminat, samt å velge noen lave skillevegger i lyse gråtoner for å bevare den åpne romfølelsen, forteller Eidsvold.

Et innbydende lokale

Det ferdige kontoret fremstår både romslig og oversiktlig. Her får man også raskt blikk-kontakt med meglerne når man trår innenfor inngangsdøren, for nesten alle kontorpultene står vendt mot inngangen. Nok en idé fra prosjektselgeren som eiendomsmeglerne falt for.

– Her får du rett og slett følelsen av å være velkommen med det samme. Det er det viktigste for oss. Og at vi fremstår som et åpent og tillitsvekkende kontor, sier Drabløs.

AJ Produkter

  • Gjennom en serie artikler i Dagens Næringsliv, produsert av innholdsbyrået DNX, ønsker AJ å dele sin kompetanse for å hjelpe folk til å ha det bra på jobben
  • AJ er et fullserviceselskap som designer, selger og produserer innredning til kontor, i tillegg til møbler og produkter til lager, industri, skole og barnehage
  • Er representert i 19 europeiske land med 26 selskaper, og har over 800 ansatte
  • I Norge har selskapet hovedkontor og showroom på Kløfta med nesten 40 ansatte
  • Ble etablert i 1975 av 19 år gamle Anders Johansson. Hans initialer har vært selskapets navn siden da
  • AJ Produkter satser sterkt på egen produksjon, og på lokale og europeiske leverandører - både små og store

Eidsvold forteller at det meste av innredningen er standardvarer i Moduluskolleksjonen, bortsett fra resepsjonsdisken som måtte bestilles for å få den akkurat slik meglertrioen ønsket den.

Vi har jo egne fabrikker som kan lage det meste, så det er alltid gøy å kunne tilby litt skreddersøm, forteller Eidsvold.

Prosjektselger Tomas Eidsvold tenker alltid på både funksjonalitet og estetikk når han hjelper kunder med å planlegge innredning, og synes det er ekstra gøy å kunne tilby skreddesydde løsninger. Foto: Benjamin Ward

Realiserbar drøm

Selv om prosjektselgeren fra AJ Produkter er stolt av det eksklusive sluttresultatet, er han opptatt av å understreke at innredningen også er innenfor rekkevidde for andre.

– Vi har en stor standardkatalog med prisgunstige produkter som passer for enhver smak, sier Eidsvold.

Drabløs og partnerne er stolte av å ha skapt premiumopplevelsen de var ute etter, uten å måtte velge de dyreste leverandørene.

– Det er faktisk mange som har sagt at vi har det fresheste kontoret i hele Jessheim. Så da må vi si oss fornøyd, sier Sebastian Prestby.

Likte du denne saken?