E t   h a v   a v   m u l i g h e t e r

En ny generasjon er på full fart ut i jobblivet.
De stiller høyere krav til arbeidsgiverne
enn noen gang tidligere.
I 2018 stiller unge arbeidstakere strengere krav til arbeidsgivere enn noen gang tidligere. Det avslører  Millennial Survey, som nå også inkluderer generasjonen etter.

For mange av disse avgjøres karriereveien av mer enn lønn, status og frynsegoder. Arbeidsgiverne må også bevise at de kan levere på helt andre områder, som mangfold, læring, samfunnsansvar og fleksibilitet. For mange av disse avgjøres karriereveien av mer enn lønn, status og frynsegoder. Arbeidsgiverne må også bevise at de kan levere på helt andre områder, som mangfold, læring, samfunnsansvar og fleksibilitet.

Blant denne nye gruppen av arbeidstagere er lojaliteten dalende. En fersk, global undersøkelse viser at mer enn halvparten av de som i dag er mellom 19 og 23 år ser for seg å skifte jobb i løpet av de neste par årene. Blant denne nye gruppen av arbeidstagere er lojaliteten dalende. En fersk, global undersøkelse viser at mer enn halvparten av de som i dag er mellom 19 og 23 år ser for seg å skifte jobb i løpet av de neste par årene.

Arbeidsgiverne settes på prøve. For en bedrift som ønsker seg landets klokeste hoder, er det ekstra viktig
å følge med i timen. Her forteller fire unge
talenter hvordan de har opplevd sine første
møter med Norges største arbeidsgiver.
Klarer Equinor å levere?
Arbeidsgiverne settes på prøve. For en bedrift som ønsker seg landets klokeste hoder, er det ekstra viktig å følge med i timen. Her forteller fire unge talenter hvordan de har opplevd sine første møter med Norges største arbeidsgiver. Klarer Equinor å levere?

Møt Tina Birgitte, Kristoffer, Ida og Martha

Tina Birgitte Lederspiren

KristofferTeknologen

IdaOppdageren

MarthaMultikunstneren

Dagens Næringslivs journalister har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Innholdet er produsert av DNs kommersielle avdeling, DNX, som tilbyr rådgivning og kommersielle innholdstjenester.

Du kan lese mer om DNX på våre nettsider her!