Fulladet rovdyrfamilie

Fulladet rovdyrfamilie

Jaguar er bilen som blir lagt merke til – sommer som vinter. I tillegg til å sitte bak rattet på første klasse, kjører du nå også miljøvennlig og lydløst med en av de ladbare, strømlinjeformete modellene i PACE-familien. Foto: Jaguar Land Rover

Energisk, elektrisk og eksklusiv. Jaguar har fått nye, elektrifiserte modeller som stortrives både i den norske fjellheimen og i byene.

ANNONSØRINNHOLD PRODUSERT AV DNX

Land vehicle, Car, Tire, Mountain, Cloud, Asphalt, Sky, Highland, Wheel
Land vehicle, Ice racing, Automotive tire, Wheel, Car, Snow
Vehicle registration plate, Automotive tire, Wheel, Car, Grille, Hood

Kjør grønt med høy kvalitet

Vinteren er her. Og på svingete, snødekte veier, opp bratte bakker, over forblåste fjelloverganger og andre krevende kjøreforhold i norsk terreng, kommer du deg lydløst, trygt og elegant frem med en Jaguar.

Dette er biler som blir lagt merke til – sommer som vinter – og de elektrifiserte modellene står ikke noe tilbake for de mer tradisjonelle Jaguar-modellene.

– Det å skifte til el-motor endrer hverken på kjøreegenskapene eller kjørefølelsen som Jaguar er kjent for, sier Unelsrød.

Land vehicle, Wheel, Car, Sky, Cloud, Snow, Tire, Mountain, Hood

Jaguar-grunnlegger sir William Lyons' eget motto var «grace, pace and space». Her på berget ville det samme lyde «eleganse, fart og plass». Disse bærebjelkene er fullt ut ivaretatt med den elektrifiserte PACE-familien.

– Nå kan du kjøre miljøvennlig med høyeste kvalitet, både i byen og til hytten. Kundenes valg mellom de tre modellene er som oftest basert på smak og behag, plassbehov og praktiske hensyn, sier Christer Midthun hos Jaguar Land Rover-forhandler Sandven i Bergen.

– Felles for de tre modellene er at de har AWD-firehjulstrekk, 360-graders 3D-kamera, et prisvinnende infotainment-system, er stillegående og strutter av kjøreglede. Dessuten blir de lagt merke til hvor hen du kjører eller parkerer, utdyper han.

Vi fikk de to erfarne Jaguar Land Rover-selgerne til å dele sine høydepunkter med de tre innovative og elektrifiserte PACE-modellene:

«En komplett, sporty og kjøreglad el-bil med god plass og en rekkevidde på opp til 47 mil. Modellen har nytt godt av samarbeidet med Land Rover og takler vinterlige utfordringer som kulde og fremkommelighet på strålende vis. Den har dynamiske kjøreegenskaper, er elegant og fin å se på og fungerer godt også som familiebil»

Carl Henrik Unelsrød

«Dette er en meget eksklusiv crossover-sportsbil av høy kvalitet, drevet på batterier. Den er lettkjørt, har firehjulstrekk og høy bakkeklaring, noe særlig hyttefolk vet å verdsette. Det parkeringsvennlige og betryggende 360-graders kameraet faller også i smak hos mange. En fulladet I-PACE når de aller fleste hytter, er prisgunstig og vil føles som verdens smarteste femseters sportsbil, uten utslipp»

Christer Midthun

«Dette er en smart, kompakt og kjøreglad premium SUV som virkelig skiller seg ut. Det er ikke kompromisset på plass og den har utsøkte materialvalg og elegant interiør. Med sine 300 hestekrefter er den både morsom og dynamisk å kjøre. Som plug-in-hybrid lades den hurtig og gjør det smidig å kjøre elektrisk og samvittighetsfullt i byen. Mange som har hatt litt større bil tidligere, velger gjerne denne.

Carl Henrik Unelsrød

«E-PACE er en super og kompakt SUV med en førerfokusert kupé i et familieorientert miljø. Den er en fleksibel bybil i uken og perfekt for langtur i helgen. Modellen er en designperle som du nå kan kjøre grønt og miljøvennlig med»

Christer Midthun

Den nye F-PACE ladbar hybrid har bedre drivstofføkonomi og nullutslipp ved helelektrisk kjøring.

«Her får du nærmest garantert en annen bil enn naboen. Modellen har et skarpt designuttrykk og er fullpakket med teknologi. Dessuten har interiøret fått et stort løft. Med 400 hestekrefter kjeder du deg heller ikke på veien. Dette er en premium familiebil med meget god plass, vakre linjer og kjøreegenskaper på toppnivå.»

Carl Henrik Unelsrød

«Med nytt design og interiør både er og ser det nytt ut. F-PACE gir en massiv premium følelse i en bil det er masse plass til alt og alle. Kjøreegenskapene er uovertrufne, og kjøregleden dertil stor. Modellen fungerer like godt i byen som på langtur, og den prisvinnende infotainment-skjermen er en av de beste og største i markedet»

Christer Midthun

Likte du denne saken?