Interior design, Furniture, Property, Plant, Comfort, Window, Wood, Curtain, Architecture, Floor

Osloregionens best bevarte hemmelighet

Skjem deg bort i vår beste suite, Lily Suiten! Et hjørnerom med balkong på begge sider og praktfull utsikt over Ullensaker kirke og golfbanen.

Din egen klubb på landet. 30 minutter fra Oslo. Her er ni grunner til at du ikke vil gå glipp av en reise hit i sommer. Pluss en til - du slipper å fly.

Et grønt og vakkert bølgende landskap møter deg idét du svinger av fra E6.   

Tilhørighet og møteplasser. Det er det det handler om hos Lily. Fra første steg over terskelen på Lily Country Club føler du deg velkommen. Ivaretatt. En lun oase for deg selv, med din kjære, familie og venner. Perfekt for en kortreist sommerferie.

Synk ned i de komfortable stolene og la det bare komme. Slik du husker det. Øyeblikkene forbi opplevelsene. Rom for deg. Det er noe med stemningen her. Atmosfæren.

– Velkommen til oss. Din egen klubb på landet! sier Christian Eriksson, Food & Beverage direktør på Lily Country Club, som har 20 års erfaring fra serveringsbransjen i Norge og Sverige og Bergen.

– Her bor og lever du to netter uten å spise på samme restaurant – og uten å gjøre de samme aktivitetene. Vi er her, for deg. Du blir så lenge du vil, sier Christian Eriksson, Food & Beverage direktør på Lily Country Club.  

Få med deg det beste på Lily i sommer. Her er guiden du trenger:

Spill golf hos nærmeste nabo

– Her er alle velkomne! Både barn, familier og garvede golf-entusiaster, sier Mats Candinger, daglig leder i Miklagard Golf. Den 18 hulls internasjonale mesterskapsbanen ligger tett inntil hotellet.

– Banen egner seg for alle uansett nivå, også nybegynnere som aldri har prøvd golf før, understreker Mats, som har 25 års erfaring som golfpro og trener i Sverige.  

Til deg som ikke spiller golf har han et annet godt tips: Prøve turstien rundt banen!

– Nyt vakker natur uten å spille. Kart får du av oss i klubbhuset. Avslutt gjerne med en is i solen på Greenfield Terrace, vår hyggelige uterestaurant med praktfull utsikt over golfbanen, sier han.

Smak ekte italiensk pizza

Hver dag fyres pizzaovnen opp! Lilys egen Pizzaiolo, Carmelo, byr på pizza inspirert av Napoli med ekte italienske råvarer. Velg de tradisjonelle Parma, Margherita og Capricciosa, eller vær litt mer vågal og prøv en spesialitet med trøffelkrem, sautert steinsopp og bresaola.

Lunsj på Brasseriets terrasse

Nyt klassikeren moules frites under pergolaen i sommer. Eller kanskje velger du sesongens salat? Sammen med et forfriskende glass, perlende humør og praktfull utsikt til golfbanen, drømmer du deg lett bort til sydligere strøk. Innsidetips: Solfrokost, ute i det blå, ved det grønne – uslåelig!

Middag i Brasseriet

I Brasseriets åpne kjøkken frister Head Chef Magnus Persson med deilig grillet sommerlam med villurter på 3-rettersmenyen. Han anbefaler også Lily Burratasalat og norske jordbær i sesong.

– Ikke glem å smake på våre hjemmelagde makroner fra Lilys eget konditori, sier han. Persson har bakgrunn fra Oslo Opera, Theatercafeen og restauranter i Frankrike.

Sitt gjerne helt nær kjøkkenet for mest mulig action! Eller velg deg et bord med utsikt over golfbanen i en av restaurantens mer skjermede soner. Ulikt lys og miljø skaper spennende kontraster som må oppleves. Som du vil.

Utforsk nærmiljøet

Til fots eller på sykkel er hotellets spennende og naturskjønne omgivelser klare til å bli utforsket. Du får selvsagt hjelp med kart. Er dere åtte personer kan alpakkavandring være midt i blinken –  nærkontakt med disse dyrene vil overraske dere.

Gøy med barn

Med hoppeslott, cupcakes-pynting, kino og en lekeplass formet som et sjørøverskip er det gøy for barn og for eldre på Lily. Et hemmelig innsidetips til foreldre: Bestill rom med terrasse som vender ut mot Courtyard Terrace. Da kan barna løpe ut og inn selv, og du kan bestille pizza og kos direkte til din egen terrasse hvis du ønsker det.

Vakker utsikt fra rommet

Booker du deg inn på et Fairway-rom får du ikke bare utsikt til golfbanen, men også til Ullensaker kirke fra 1958. Den er tegnet av Arnstein Arneberg, og blir ofte kalt «Romeriksdomen» med sine vakre fresker av Alf Rolfsen. Kirken regnes som en av de største severdighetene i Ullensaker kommune.

PS! Alle rom på Lily har vindu fra gulv til tak, senger fra Hilding Anders, morgenkåpe og Nespresso kaffemaskin.

Velvære i spa

Basseng, varm- og kaldkulp, badstue, tyrkisk dampbad og stilleområder gjør underverker for kropp og sinn. Ikke glem å sette av tid til avslapning og velvære i Lilys flotte spaanlegg. Spa er også for deg på dagbesøk.

Nyt kjærligheten på Lily

Lily er som skapt for romantiske feriedager. Sett mobilen på lydløs og prioriterer hverandre. Ta en avslappende tur i Lily Spa og nyt cocktails og østers på Courtyard Terrace. Pust, og lat som du leser, i Library Lounge. Etter en treretters middag i Brasseriet skaper dj-en herlig groove i Bar Lilibet. Trenings- og yogarom står tilgjengelig for avslapping og aktivteter. Det er også flotte løpe- og turmuligheter rett ut fra hotellet.

Nyt livet på Lily

Likte du denne saken?