ANNONSØRINNHOLD  

Denne artikkelen er laget på vegne av en annonsør. Redaksjonen i Dagens Næringsliv har ikke noe med innholdet å gjøre. Annonsørinnholdet er produsert av DNs kommersielle satsning, DNX Studio. Ta gjerne kontakt på e-post for innspill eller spørsmål.

SAS Lounge - Manspreader SAS Lounge - Top dog SAS Lounge - Bucket-listern SAS Lounge - Generisk ledingsfikler SAS Lounge - Gratismannen SAS Lounge - Tech bro SAS Lounge - Excel-raceren SAS Lounge - Forberedersken SAS Lounge - Bose-mannen

DE KLASSISKE LOUNGERNE

Forventningen til kvalitet er høy og de tiltrekkes av komfort.
Her er de typiske flyplass-loungerne.

SAS Lounge - Bose-mannen

Bose-mannen

Stillheten runger på innsiden av de aktivt støydempende hodetelefonene. Bose-mannen er fysisk tilstede, men kun et flakkende blikk viser at sentralnervesystemet fungerer. Ingen vet hva Bose-mannen tenker på, men alle kan høre at han ikke registrerer sin egen Mac, som autoplayer noe dilldall fra Bloomberg. Det siste ordet han googlet: «forventningsstyring». Spiser havregrøt.

SAS Lounge - Generisk ledingsfikler

Generisk ledningsfikler

Rutinert pc-bruker, men mest komfortabel med Internet Explorer og blåfarger. Ledninger og adaptere tyter fra ører og jakkelommer. Sitter med allværsjakken halvveis på og tenker på barna fra kull nummer to og øyeblikket da han skal stappe i dem de to kiloene M&Ms som tynger tax-free-posen. Ledningsfikleren har jojo-kortholder med gullkort, og 38.400 uleste e-poster.

SAS Lounge - Tech bro

Tech bro

Øynene søker automatisk til nærmeste skjerm. Tech bro følger med som en kamelon, både på boardinger, Grindr og aktuelle tickers. Mens andre stirrer på mobilen, er tech bro typen til å ta på seg VR-brillene og bare late som ingenting. Han ser nye GoT-episoder i sanntid, og skulle det skje noe spennende i hans digitale univers, går han ikke av veien for å utsette flighten.

SAS Lounge - Top dog

Top dog

Europasjef som bestreber anonymitet, søker stillhet, og forventer effektivitet. Kvartalsrapportene og kostnadsoverskridelsene flakser ut av skolten i det han entrer gullsonen. Nikker anerkjennende til lounge-vertens bestrebelser, synker ned i lenestolen, lukker øynene og drømmer seg til Store Skagastølstind.

SAS Lounge - Bucket-listern

Bucket-listern

Verdensvant dame som sprer gode vibber overalt hvor hun trår. Karrieren avsluttet hun ved årtusenskiftet, nå består livet av å jobbe seg gjennom bucket-listen over eksotiske destinasjoner. Påskeøya? Check. Oldtidsbyen Petra? Check. Nordlys-safari? Check. Vesken er full av langdistanse-accessoirer anbefalt av internasjonale reisemagasiner. Tar gjerne en prat på italiensk.
Buona Mattinaaaaa!

SAS Lounge - Excel-raceren

Excel-raceren

Kvalitetskravene gjorde at hun selv lagde maten til sitt eget bryllup. Ble selvfølgelig en suksess. Med kjappe fingre hamrer hun inn spesialiserte funksjoner i Excel før teposen er gjennomfuktet. Et råskinn med stålkontroll på hjemlige oppussingsprosjekter og innbringende Keynotes. Når teen er ferdigtrukket har hun holdt HR-samtale på Slack og arkivert 38 Trello-kort. Kronisk tom for batteri.

SAS Lounge - Manspreaderen

Manspreaderen

Sitter som en taskekrabbe i stolen. Selv om denim, blazer og åpen krage er hans arbeidsuniform, skulle han helst ha sittet på en pub i Newcastle og diskutert Sunderland AFC til han ble hes. Kanskje i bar overkropp. Når han kommer hjem i kveld, skal han på eget initiativ bygge «walk-in closet» til samboeren sin. Vurderer å fri når han viser sitt hovedverk: LED-lys i sokkeskuffen.

SAS Lounge - Gratismannen

Gratismannen

Smørblid Sølvkort-innehaver som elsker livet i loungen. Når noe er gratis, banker hjertet hans litt hardere, han blir lett i kroppen og riktig så lystig. Noen ganger er det som om han ikke kan styre seg, og i loungen konsumerer han Bixit og brie til han skimter mannen med ljåen. Når solen går ned har gratismannen to kjeks i skjortelommen, og en begynnende reflux i brystet. En veldig snill pappa.

SAS Lounge - Forberedersken

Forberedersken

Ritualet starter ved ankomst. Små lommer åpnes og lukkes lynraskt. Tuber klemmes. For å kompensere for den kommende tørre inneluften om bord, er hun proaktiv og drypper kunstig tårevæske uten konserveringsmidler på øyeeplene. Reisevesken skjuler et sirlig sammensatt tilbud av mildt prestasjonsfremmende midler, ladere og adaptere. Hun har glemt sin egen bursdag, men kan resitere kvartalsrapporten uten hjelpemidler.