Toppledelse i endring

Vi skal gjennom den største omstillingen i moderne tid, og dette stiller store krav til deg som toppleder. Hvordan staker du ut retningen inn i en fremtid med usikre rammebetingelser? Og hvordan rigger du organisasjonen din for kontinuerlig endring? Dagens toppledere bærer et stort ansvar for fremtidens samfunn.

I studioet til Dagens Næringsliv treffer du noen av Norges mest fremoverlente toppledere som vil dele av sin erfaring. Vi vil lære mer om hvordan de jobber for å posisjonere selskapet for fremtiden, og hvordan de gjennomfører endring i organisasjonen.

Sendingen kan ses direkte onsdag 31. mai kl. 10.30-12.00.

Påmelding

Trykk på lenken under for å melde deg på.

Deltagere

Torgrim Reitan har vært CFO i Equinor ASA siden høsten 2022, og har blant annet strategi og forretningsutvikling som en del av sin portefølje. Han kom fra stillingen som finansdirektør for fornybarenheten i Equinor, og har tidligere vært konserndirektør for selskapets internasjonale oppstrømsvirksomhet og for virksomheten i USA. Reitan har vært i Equinor siden 1995, og er utdannet ved Handelshøyskolen i Bergen.

Torgrim Reitan

CFO, Equinor ASA

Birgitte Engebretsen er administrerende direktør i Telenor Norge, landets største digitale tjenesteleverandør innenfor mobil, fastnett og TV-tjenester. Engebretsen har lang erfaring fra ulike lederstillinger innen IT, software og telekom, samt bakgrunn som gründer av flere selskap. Før hun ble utnevnt til administrerende direktør i 2022 ledet hun bedriftsmarkedet i Telenor Norge. Engebretsen kom til Telenor Norge i desember 2018 som leder av Produkt & Marked. Før dette jobbet hun i Telenors datterselskap Telenor Inpli AS (tidligere Datametrix), hvor hun i tre år var leder for Salg & Business Area Norge. Engebretsen er utdannet Bedriftsøkonom fra OHH (nå BI).

Birgitte Engebretsen

Administrerende direktør, Telenor Norge

Hege D. Olsnes er en erfaren leder med bakgrunn fra olje- og gassindustrien, bank, treasury samt management consulting. Olsnes har siden 2020 vært en del av ledergruppen i Business Consulting i Norge, og leder den strategiske satsingen for energisektoren i Business consulting. Hun har lang erfaring innen ledelse, risikostyring, operasjonell effektivitet, økonomiske forskrifter, compliance management og teamutvikling. Hun har jobbet i ulike roller som administrerende direktør, leder av Capital Markets Compliance and Control, leder av GT Operations / Treasury Back Office, i selskaper som Nasarius, Statoil ASA og Sparebank 1 SR-Bank.

Hege D. Olsnes

Managing Director, Sopra Steria Business Consulting

Jahn-Fredrik Sjøvik er leder for Executive Advisory i Sopra Steria, en avdeling som leverer konsulenttjenester og ledelsesrådgivning til IT-ledelse, ledergrupper og toppledelse.

Han har jobbet i Sopra Steria i tre år, og har omfattende erfaring med digitalisering og ledelsesrådgivning på tvers av flere bransjer. Han har tidligere vært ansatt som Executive Partner i Gartner Inc. med ansvar for rådgivning til nordiske kunder og for bidrag til utvikling av globale metodeverk innen digitalisering.

Sjøvik har bachelor i Økonomi og varehandelsledelse fra Handelshøyskolen BI og Master i Teknologiledelse (MTM) fra NTNU med spesialiseringsfag ved Cambridge University.

Sjøvik er dagens vert og moderator.

Jahn-Fredrik Sjøvik

Head of Executive Advisory, Sopra Steria

Var denne siden relevant?

Dagens Næringslivs journalister har ingen rolle i produksjonen og publiseringen av dette innholdet. Innholdet er produsert av Dagens Næringslivs kommersielle avdeling DNX.