Onsdag 15. juni kl. 10.30

Virksomheter som ikke innoverer – dør. Men hvordan skal du organisere virksomheten din for å skape innovasjon? Og hvordan skal du sikre at dine innovative løsninger møter reelle behov i markedet, er teknologisk mulige og kommersielt levedyktige?

I studioet til Dagens Næringsliv treffer du toppledere som har knekt innovasjonskoden.

De har plassert mennesker og deres behov i sentrum for all nyskaping, og dermed lyktes med nye produkter og tjenester som har truffet blink i markedet.

Se hele sendingen den 15. juni - klokken 10.30.

To panelsamtaler

I den første panelsamtalen vil vi se nærmere på hvordan store etablerte virksomheter lykkes med å lansere nye tjenester og produkter, mens de fortsatt leverer på sin eksisterende kjernevirksomhet.

I den andre panelsamtalen vil vi se på hvordan selskaper som er født digitale, lykkes med kontinuerlig innovasjon.  

Påmelding

Når du melder deg på, så kan du legge inn studiosendingen i kalenderen din. Sendingen går også live på forsiden av DN.no.

Carl Aaby

Administrerende direktør, IKEA Norge

Carl Aaby er både administrerende direktør, og leder for bærekraft i IKEA Norge. Han har lang fartstid i IKEA og har blant annet jobbet i Japan, som varehussjef i Nederland og som kommersiell direktør i Østerrike før han kom til Norge. Aaby er svensk og kom til Norge i 2021.

Kjersti H. Hobøl

CEO, Nille AS

Kjersti H. Hobøl har vært CEO i Nille AS siden oktober 2018.  Nille, som har vært eid av DnB siden mai 2018, har vært gjennom en omfattende snuoperasjon de siste årene, og viser nå til gode resultater. Kjersti Hobøl har tidligere vært administrerende direktør i Kid ASA og Princess AS, hvor hun har ledet tilsvarende snuoperasjoner. Hun har hatt flere lederstillinger i DnB innen bedriftsmarkedssegmentet med spesielt ansvar for eiendom og handel, samt ledet bankens avdeling for spesialengasjement. Videre har Hobøl vært økonomisjef i Coop Øst (Follo) og innehar flere styreverv.

Daniel Frøyland

Administrerende direktør, Gjensidige Mobility Group

Daniel Frøyland er utdannet siviløkonom fra NHH. Han har erfaring fra PA Consulting, Circle K Europe og Gjensidige Forsikring. I de fleste stillingene har han arbeidet med kunderettet strategi, markedsføring og salgsledelse. Frøyland leder i dag Gjensidige Mobility Group (GMG), et selskap i Gjensidige-konsernet som utvikler nye løsninger knyttet til det å eie og bruke bil. GMG har i løpet av kort tid tatt eierposisjoner i flere selskaper. Frøylands oppgave er å knytte disse selskapene sammen, med hverandre og med Gjensidige, slik at de skaper verdi for kundene.

Elisabeth Marie Myhre

Administrerende direktør, Foodora

Elisabeth Marie Myhre er administrerende direktør i foodora, som er et av Norges største hurtighandelselskap med tusenvis av bud i mer enn 20 norske byer. Myhre har ledet selskapet gjennom en sterk vekst de siste årene. Virksomheten har utviklet seg fra levering av restaurantmat til å også inkludere levering fra butikker og foodora sin egen dagligvarekjede foodora market. Hun kom på andreplass i E24s ledertalentkåring i 2022, og ble kåret til Årets organisasjonsutvikler.

Tidligere har Myhre erfaring fra forretningsutvikling og startup-investeringer i Orkla, som konsulent i Bain & Company og befal i Sjøforsvaret. Hun har en master i finans fra Norges Handelshøyskole.

Kristin Thornes Woldsdal

Managing Director, Oda Norge

Kristin Thornes Woldsdal er leder for Oda Norge, som er Norges største dagligvarebutikk på nett med 2,5 milliarder i omsetning i 2021 og over 650 ansatte. Thornes Woldsdal gikk inn i denne rollen etter tre år som strategi- og forretningsutvikler, der hun blant annet hadde ansvar for å lede Odas årlige strategiprosess. I tillegg har hun ledet en rekke ulike strategiske prosjekter inkludert Odas satsning i Tyskland, og Odas oppskalering under ekstreme forhold da Norge stengte ned i mars 2020 og etterspørselen etter mat levert på døren eksploderte. Tidligere jobbet Thornes Woldsdal som Management Consultant i Bain & Company (da QVARTZ) og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og London School of Economics.

Øyvind Birkenes

Administrerende direktør, Airthings

Øyvind Birkenes har over 20 års bransjeerfaring, med lidenskap for teknologi og innovasjon.

Tidligere har Birkenes hatt rollen som General Manager for Low Power RF hos Texas Instruments, der han definerte og utførte den overordnede strategien for å nå selskapets vekst- og lønnsomhetsmål. Hans erfaring kombinert med en dokumentert merittliste, har posisjonert Birkenes som en tankeleder innen teknologibransjen og innendørs luftkvalitet.

Ulla Sommerfelt

CEO og co-founder av EGGS, et Sopra Steria-selskap

Ulla Sommerfelt har bakgrunn fra IT, ledelse og design og har studert på BI, MIT, INSEAD og Harvard. Som leder er Ulla spesielt opptatt av å skape kultur for innovasjon, noe både medarbeidere og kunder av EGGS har hatt glede av de siste 10 årene. Sammen med kundene står EGGS bak opp mot 1000 innovasjoner – både med store, globale virksomheter og med start-ups.

Anette Urhamar

Direktør i Applications, Sopra Steria

Anette Urhamar har jobbet som rådgiver innenfor digitalisering, innovasjon og kundeopplevelse for flere av de største selskapene i Norge. Med sin bakgrunn som sivilingeniør i datateknikk fra NTNU, krydret med psykologi fra UIO og en MBA i strategisk ledelse fra NHH, er hun godt skodd for å bistå Sopra Sterias kunder i deres digitale transformasjon. Anette er også en erfaren kurs- og foredragsholder innenfor innovasjon og digitalisering.

Fant du det du lette etter?