Akershus
Østfold
Buskerud
Vestfold
Vest-Agder
Aust-Agder
Telemark
Troms
Møre og Romsdal
Rogaland
Nordland
Hedmark
Oppland
Sør-Trøndelag
Nord-trøndelag
Sogn og Fjordane
Hordaland
Finnmark
Oslo

VEST-AGDER

Ny rapport: Slik blir boligprisene i Vest-Agder og Kristiansand de neste årene

Vest-Agder og Kristiansand skal få kraftigere boligprisvekst år for år, spår sjeføkonom. Se nye boligprognoser for fylket her.

Boligprisene på landsbasis vil øke hvert av de neste tre årene, slik at de i 2019 blir 20 prosent høyere enn snittprisene i 2016.

Det anslår den ferske prognoserapporten Norsk økonomi, som utarbeides av Samfunnsøkonomisk analyse to ganger årlig. Konjunkturrapporten har separate boligprisprognoser for 24 norske regioner, deriblant de seks største byene.

Oljenedturen rammer leverandørindustrien i Kristiansand og Vest-Agder.

- Tiltagende arbeidsledighet vil derfor begrense boligprisveksten i 2016. Vår prognose for inneværende år er en boligprisvekst på 3,4 prosent i Kristiansand og 3,0 prosent i Vest-Agder, skriver sjeføkonom Roger Bjørnstad i Samfunnsøkonomisk analyse.

De nærmeste årene blir en liten boligprisopptur, ifølge den nye rapporten.

Nedenfor kan du se boligprisprognosene for 2017, 2018 og 2019 med kommentarer og analyser. Du kan også lett beregne hvordan din bolig vil utvikle seg i verdi, hvis prognosene slår til.

Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Les mer her .