Kontaktene for Oseberg Vestflanken 2 er tildelt under forutsetning av at myndighetene godkjenner PUD, skriver selskapet i en melding fredag.

Hereema Fabrication Group er tildelt kontrakt for design, innkjøp og bygging av den ubemannede brønnhodeplattformen på Oseberg Vestflanken 2. Hereema Marine Contractors skal transportere og installere plattformen. Samlet kontraktsverdi er om lag 800 millioner kroner.

Aibel er tildelt kontrakt for design, innkjøp og bygging på Oseberg Feltsenter, for å gjøre plattformen klar til å ta i mot brønnstrømmen fra Oseberg Vestflanken 2. Denne kontrakten har en verdi på om lag 200 millioner kroner.

Technip Norge er tildelt kontrakten med rørlegging på Oseberg Vestflanken 2 og Johan Sverdrup. Samlet kontraktsverdi er om lag 400 millioner kroner.

Ocean Installer er tildelt kontrakt for konstruksjon og installasjon av havbunnsutstyr, (marine construction) på Oseberg Vestflanken 2, Johan Sverdrup og Gina Krog. Samlet kontraktsverdi er om lag 200 millioner kroner.

Følg utviklingen i markedene i DN Investor

 

Les også:

Gulfstatene vil ikke avholde krisemøte i Opec

- Oljeland i trøbbel holder meg våken om natten

Asia i dag: Emisjon overtegnet 4335 ganger

 

Se DNtv: Uteligger for en flaske vin

Uteligger for en flaske vin
Men ikke hvilken som helst vin. Bjørn Håvard Larsen sover utenfor Vinmonopolet på Aker Brygge i fem netter for å sikre seg eksklusive flasker Burgund-vin fra 2013.
01:56
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.