Heller ikke støttepartiene Venstre og KrF har vært involvert i regjeringens forslag til skattereform, uten at det ser ut til å bekymre sistnevnte, skriver Klassekampen.

– Det er litt vårt eget valg. Vi tar rundene i Stortinget, sier Hans Olav Syversen (KrF), som leder Stortingets finanskomité. Han sier det har vært et møte med regjeringspartiene om innholdet i Scheel-utvalgets rapport, men ikke om regjeringens reformforslag.

Pressesjef Jan Christian Kolstø i Venstre bekrefter at regjeringen ikke har orientert om arbeidet med skattereformen, men sier heller ikke Venstre har noe problem med det.

Det har derimot lederen for den sosialdemokratiske tankesmien Agenda, Marte Gerhardsen. Hun mener det er behov for et bredt forlik som kan overleve skiftende regjeringer.

– Men de signalene vi får nå, tyder på at det ikke kommer. Det er utrolig uheldig for norsk økonomi, sier Gerhardsen.

Les også: Frykter at Mongstad blir avviklet
Coca-Cola og McDonalds krever Blatters avgang (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DN Tv: Se Tesla Model X

Se Tesla Model X
I skrivende stund lanserer elbilprodusenten Tesla og Musk selskapets seneste modell, SUVen Tesla Model X.
02:08
Publisert: