– Arbeidsgruppen skal bidra til at vi får på bordet en meny over hva som kan bidra til det grønne skiftet. Så blir det vår jobb å bringe det inn i forhandlingene, sa finanskomiteens leder Hans Olav Syversen da det timelange første forhandlingsmøtet var over onsdag ettermiddag.

Venstres Ola Elvestuen, KrFs Kjell Ingolf Ropstad, Frps Kenneth Svendsen og Høyres Nikolai Astrup utgjør arbeidsgruppen, som altså får den brennbare striden om bil- og drivstoffavgifter i fanget. Men selve forhandlingene skal fortsatt de finanspolitiske talspersonene seg av. (©NTB)

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om innspurten på det amerikanske presidentvalget: Finansmarkedene frykter at Donald Trump skal vinne valget. For Oslo Børs kan Trump-seier føre til en dobbel smell.

 

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.

Vi vil gjerne høre fra deg! Send oss gjerne en mail!

Stem selv:

Hvem blir USAs neste president?
Hillary Clinton
Donald Trump
Poll Maker

Se interaktiv prisgrafikk for alle fylker og beregn prisutviklingen på din bolig.
 

DNtv viser vinneren av firmabiltesten:

15 biler - én vinner
Dagens Næringsliv kårer Årets firmabil 2016. Her er vinneren.
01:36
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.