Oljeminister Einar Steensnæs fikk vite at Helge Lund hadde sagt ja til toppstillingen i Statoil igår kveld, og han er svært glad for at Lund sa ja.

Overrasket
- Det var overraskende, mye fordi det er ikke var gitt at Lund ville si ja til denne stillingen. Han er jo en av Norges dyktigste industriledere. Jeg må rose Aker Kværner som har klart å fostre ledere av Helge Lunds format, sier Steensnæs til dn.no.

Nye ideer
Steensnæs ovasjoner vil ingen ende ta, og han gratulerer også styret i Statoil med å ha funnet en sjef med bred industriell erf#229 og med erf#229 fra internasjonal virksomhet.

- Lund vil kunne tilføre nye ideer, og høste erf#229er fra Aker Kværner som blir til fordel for Statoil, sier Steensnæs til dn.no.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.