Telecomputing hadde en vekst på 25,9 prosent første kvartal melder selskapet i sin kvartalsrapport.

Markedsutsiktene omtales som gode, og den generelle markedsveksten anslås fortsatt til 6 til 8 prosent. Selskapet venter en vekst over dette i overskuelig fremtid, og forventer vekst i små- og mellomstore bedrifter.

- Vi opplever fortsatt et sterkt marked med god ordreinngang. Fokus nå fremover blilr å holde momentum i Norge, samtidig som vi fortsetter på vår turnaround-plan i Sverige, sa Telecomputing-sjef André P. Løvestam på selskapets kvartalspresentasjon tirsdag.

Løvestam sier han er optimistiske til å kunne klare å opprettholde en vekst som er høyere enn markedsveksten. Spesielt SMB-markedet har et høyt vekstpotensiale fremover, sier han.

- Vårt mål er å nå en omsetning på minimum 1 milliard kroner i 2008, sier Løvestam.

Leverte gode 2007-resultater
Telecomputing leverte sterk omsetningsvekst fire kvartaler på rad i 2007. Tredje og fjerde kvartal var spesielt sterkt, med en omsetningsvekst på henholdsvis 64,9 og 69,8 prosent år over år. Mye av omsetningsveksten ifjor var knyttet til oppkjøp Telecomputing har gjort, blant annet av selskapene Kentor AB, Netthuset AS og Stonebrix AB.

<b>Les også: Telecomputings seiersrekke</b>

Ekskludert for oppkjøp, var den organiske veksten 13,6 prosent, opplyser selskapet. Korrigert for effekten av SEK/NOK valutasvingninger var den organiske veksten på 15,9 prosent.

Etablerer Kentor i Norge
Telecomputing kjøpte opp det svenske it-konsulentselskapet Kentor for 290 millioner kroner i begynnelsen av 2007. Ifølge Løvestam er Kentor nå den mest lønnsomme og raskest voksende enheten i Telecomputing.

Telecomputing starter i løpet av mai 2008 opp en norsk avdeling av Kentor. Planen er å være mellom 15 og 20 personer innen utgangen av 2009.

- Vi vil på sikt ansette norske konsulenter og en norsk leder, men i starten vil vi også benytte oss av de ressursene som ligger i Kentor i Sverige, forteller Løvestam.