Statsminister David Cameron var torsdag i Polen for å drøfte Storbritannias planer om å kutte velferdsgoder for polske arbeidsinnvandrere.

Forslaget er blitt møtt med sterk polsk kritikk, og før Camerons besøk hadde president Andrzej Duda stemplet det som «uakseptabelt».

Da Cameron stilte opp på en pressekonferanse i Warszawa med Polens statsminister Beata Szydlo torsdag, var imidlertid tonen noe mildere.

Cameron framholdt at det ennå ikke foreligger noen avtale, men at det finnes velvilje, og at de to landene fortsatt forsøker å finne et kompromiss.

Kuttet i velferdstjenester for innvandrere fra Øst-Europa er en del av britenes forsøk på å reformere landets forhold til EU. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også på DN.no:

Sjeføkonom: Prisene vil fortsette å øke, mens lønningene vil falle

Så mye koster suven fra Jaguar

Discovery kjøper Tippeligaen for 2,4 milliarder

Se DNTV: - For å si det sånn; vi starter med en middag i kveld

- For å si det sånn; vi starter med en middag i kveld
Styreleder i Gasellevinner Ståle Kyllingstad mener prisen gir en boost til bedriften.
01:57
Publisert: