En 19 år gammel mann er innbrakt til avhør i forbindelse med saken, mens politiet undersøker en annen mistenkelig pakke som ble oppdaget i et hus i det sørvestlige England som 19-åringen har tilknytning til.

Den første pakken ble funnet på et tog på stasjonen North Greenwich torsdag, og deler av t-banenettverket ble stengt mens politiet sprengte pakken.

19-åringen ble pågrepet dagen etter, og politiet undersøkte deretter et hus i Newton Abbott i Sørvest-England der de fant en gjenstand de kaller mistenkelig. Huset ble evakuert og sperret av.

Les også: Munch-verk sikter mot halv milliard

Se DNtv:

Se trailer: «Ikke kall meg sønn»
01:48
Publisert:

Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:

Kjos: Fantastisk potensiale i langdistanse
Norwegian presenterte sitt beste resultat noensinne under resultatfremleggelsen for tredjekvartal 2016 torsdag. Norwegian-sjef Bjørn Kjos sier det er et fantastisk potensiale for videre vekst på langdistanse.
02:15
Publisert:
 

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.