Totredeler av aksjonærene må stemme for oppkjøpet for at Storebrand skal kunne gå videre med oppkjøpet av den svenske pensjonsforvalteren SPP. Storebrands ekstraordinære generalforsamling finner sted onsdag 24. oktober.

- Denne avtalen øker det strategiske mulighetsrommet for Storebrand, det skaper betydelig verdier for våre aksjonærer, og prisen vi betaler er attraktiv. (..) Vi føler oss trygge på at dette vil bli delt av våre aksjonærer og reflektert med en positiv stemme på generalforsamlingen 24. oktober, sier Kreutzer til Bloomberg News fredag.

Tidligere har flere analytikere spekulert i at noen av Storebrands større aksjonærer vil stemme mot kjøpet av SPP.

Ifølge konsernsjefen har Storebrand tatt hensyn til meldinger fra selskapets største aksjonerer.

-Vi hørte etter og tok hensyn til meldinger gitt fra de største aksjonærene. (..) Det ble diskutert mellom ledelsen og styret og vi føler vi har en transaksjon som virkelig møter aksjonærenes krav, sier Kreutzer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.