Tomten består av 220.000 kvadratmeter eiendom. Det opplyses i en melding mandag.

Storebrand Livsforsikring eier 90,1 prosent av Ulven Holding, som eier Ulven AS. Fabritius Gruppen eier 9,1 prosent av holdingselskapet.

«En nylig vedtatt reguleringsplan for halve området legger opp til en utbygging av den regulerte delen av eiendommen på rundt 320.000 kvadratmeter. En betydelig del av utbyggingen vil være til bolig. I tillegg er det flere næringsbygg som skal rehabiliteres og bygges. Første del av prosjektet er å gjøre arealer klare for Bydel Bjerke som flytter inn i første kvartal 2017», heter det.

Gjennomføring av transaksjonen er betinget av godkjennelse i respektive styrer, enighet om endelig kjøpekontrakt og godkjennelse fra konkurransemyndighetene.

Administrerende direktør Anders Berggren i Storebrand Eiendom sier til TDN Finans at dette er «en ren porteføljetilpasning», og at partene har blitt enige om å ikke oppgi prisen. Storebrand vil bruke nettoprovenyet til å kjøpe annen eiendom hvis salget går gjennom, opplyser han.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.