Sabaro Investments Ltd og tilhørende selskaper kontrollerer 27 millioner aksjer i TeleComputing ASA, noe som tilsvarer 73 prosent av aksjene.

Disse aksjene er det flere som er interessert i.

Ifølge en børsmelding tirsdag morgan har Sabaro nå informert TeleComputings styre om at Sabaro vil vurdere strategiske alternativer i forbindelse med Sabaros aksjebeholdning i TeleComputing.

Årsaken er at det er ekstern interesse for selskapets aksjebeholdning.

Telecomputing kaster seg med
TeleComputings styre har derfor bestemt å engasjere SEB Enskilda og Arctic Securities som finansielle rådgivere for bistå selskapet i vurdering av strategiske alternativer på vegne av alle selskapets aksjonærer.

Dersom styret finner det fordelaktig for selskapet og alle selskapets aksjonærer, vil selskapet stille seg positiv til at en slik strategisk vurdering blir iverksatt, skriver selskapet i meldingen.

Selv om prossessen nå er satt igang, understreker Telecomputing at det ikke vil være noen garantier for at en transaksjon vil bli initiert eller gjennomført som følge av denne prosessen.

TeleComputing-ledelsen opplyser også at de ikke vil informere om utviklingen i den pågående prosessen før gjennomgangen av den strategiske prosessen er gjennomført eller før offentliggjøring av slik informasjon er nødvendig i henhold til Oslo Børs regler.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.