Morgenflyet fra Arlanda til Gardermoen klokken 7.45 er innstilt, og det samme er flyet som skulle gått motsatt vei klokken 9.20. Ellers går flyene mellom Oslo og Stockholm som normalt lørdag.

400 svenske SAS-piloter gikk ut i streik fredag, men ruter som flys med norsk eller dansk besetning blir ikke berørt. Det blir heller ikke langdistanserutene mellom Sverige og USA og Asia. Reisende innenlands i Sverige og på de korte rutene til og fra landet får riktignok merke det når 159 avganger blir innstilt lørdag. Totalt rammer det 20.000 passasjerer, opplyser selskapet.

– Det er svært beklagelig at våre kunder rammes av denne konflikten, skriver kommunikasjonsdirektør Karin Nyman i SAS i en pressemelding om den svenske arbeidskonflikten.

 

Les også: Selger gård og grunn og flytter til LA

Han er norske gründeres engel

- Jeg løper fordi det gjør meg i stand til å reise mye, gå i alle middagene, jobbe så hardt

 

Se DNtv:

Kan du komme i form på en elsykkel?

Kan man komme i form på en elsykkel?
Episode 1: Formsjekk. DN skal følge Kim Finseth (31) gjennom ett år med trening på elsykkel. Målet er Birkebeinerrittet 2017.
03:32
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.