- Jeg hadde sparepenger i fond, og ønsket å gjøre noe med dem fordi markedet var negativt under finanskrisen. sier Sofia M. Hellström (23).
- Jeg hadde pappa som kausjonist og 180.000 i egenkapital. Mitt beste råd til dem som kjøper er å kaste seg ut i det, uansett hvor skummelt det virker. Bestem deg for hvor du vil bo, og gå bare på visninger der. For meg var det Briskeby som gjaldt. Snakk med banken før første visning, ha alt ved finansiering i orden før første visning. Ta med deg en kyndig på visning. Fire øyne er bedre enn to. Les salgsoppgaven nøye, og pass opp for «fremtidige kostnader i sameiet/borettslaget», sier Sofia

Sofia C.M Hellström (23):
Yrke: Student, utdannet eiendomsmegler.
Eier: Leilighet på Briskeby i Oslo
Betalte: 1,8 millioner. Lån på cirka 1,6 millioner.
Månedlige utgifter: 6000 i fellesutgifter, strøm, nett og renter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.