Akademiet er en av nykommerne i markedet som tilbyr kurs for privatister, og i likhet med Bjørknes og Sonans merker også de økt pågang av av privatister til sine kurs.

Les også: <b>Betaler 254 millioner for å pusse opp vitnemålet fra videregående </b>

Akademiet opererer med karaktergaranti hvor elevene får pengene tilbake om de ikke forbedrer resultatet, men har også egne kurs som sikter mot bestemte karakterer.

Få en toer
Den minst ambisiøse varianten er «Jakten på toeren» der man for 10.990 kroner garanteres karakteren to i matte. For 13.990,- kan du sikre deg en treer i norsk.

– For noen kan det være tøft nok, mange sliter med matte og klarer ikke å få ståkarakter. På disse kursene bruker vi ekstra tid og går roligere til verks, sier Kjetil Eide, administrerende direktør i Akademiet Norge,

– Er det populært?

– Ja, absolutt. Spesielt i matte, siden mange sliter med det. Vi gjør også dette for å differensiere litt, når man har noen som ønsker en sekser og andre som har ståkarakter som mål, gir det bedre resultater for elevene å dele dem inn i forskjellige grupper.

Les også:

<b>Skolen der ingen røyker og alle tenåringene legger seg klokken ni</b>

<b>Leier ut 25 kvadratmeter for 9500,-</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.