– Prosjektstyring, prosjektledelse, møteledelse, forhandling, megling, risikostyring..

Leder for UKA 2011, Tore Lie Falkenberg (24), lister opp erf#229ene han tar med seg fra tiden som sjef for Norges største studentfestival.

- Personalledelse, budsjettering, booking, rekruttering, offentlig opptredener, samarbeid ...

For to uker siden ble sjef for UKA neste år avgjort, og Falkenberg må innse at tiden med ansvaret for en omsetning på 45 millioner, 1565 frivillige og 82 000 besøkende definitivt er over.

– Det er litt vemodig. Når jeg ser tilbake på de to siste årene er det så mange gode minner fra folk man har blitt kjent med og ting man har lært.

Press og frykt
Men det er ikke bare greit å være sjef. Frykten for å ikke innfri har vært stor.

– Det mest utfordrende var det eksterne presset. Når du er ansvarlig for så store verdier og så mange mennesker så er det enormt mye press på at du skal prestere, sier Falkenberg.

Til tross for at Falkenberg nå kan tilføre ledervervet på cv-en, har han likevel ikke merket noe til at han har blitt mer attraktiv i arbeidsmarkedet.

– Jeg har ikke fått noen konkrete tilbud. Men jeg regner med at det ordner seg, sier ingeniørstudenten med et smil.

Les også:

Her sikrer Matz Ruud seg en drømme-CV
Tok verv i studietiden, ble leder etterpå (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.