Hva legger du i ordet kapitalisme?

Det har Norges Handelshøyskole (NHH) spurt seks kjente gatekunstnere om. Svaret skulle de etter planen ha sprayet på skolens vegger i disse dager, men etter terroren kansellerte flere av gatekunstnerne dagen før de skulle komme.

Vil bli gjennomført
Stipendiat Eirik Sjåholm Knudsen, som har vært sentral i å utvikle kunstprosjektet, sier til Bergens Tidende at han føler seg trygg på at det likevel vil bli malt på skolens vegger.

- Det som er utfordringen nå er å gjennomføre det Stoltenberg sier - mer åpenhet, å ikke tie, og å tørre å gå i debatt. Det er mer viktig nå en noensinne, sier han til Bergens Tidende.

Debatt om kunst og økonomi
Norske Dolk og spanske Escif er blant de som har funnet en ny dato, mens to italienske gatekunstnerne har avlyst på grunn av stram timeplan. Disse vil mest sannsynlig bli erstattet. Prosjektet er linket til NHHs 75-årsjubileumsuke i september, og skal kuliminere i en debatt der representanter for gatekunstnere skal møte skolens økonomiprofessorer og folk fra næringslivet.

Flere saker fra DN Talent:

BI-student hardt ut mot skolen

Rekordpågang til NHH

«Verden er i forandring, men det er vi som må forandre den» (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.