Du har sittet i jobbintervjuet i en time, svart så godt du kan på alle spørsmål og forsøkt å overbevise din potensielle nye sjef om at du er den rette personen til å fylle stillingen.

Men hemmeligheten bak et godt intervju ligger i det aller siste spørsmålet, røper Marc Cenedella, som har grunnlagt og ledet flere jobbnettsider, i et innlegg i Business Insider.

Husk dette: Alt handler ikke bare om deg.

Når din fremtidige sjef spør deg: "Har du noen spørsmål til meg?", skal du svare: "Ja", direkte etterfulgt av "Hvordan kan jeg hjelpe deg med å gjøre større suksess?".

Cenedella kaller dette "gullstjernespørsmålet".

- Dette lille rådet har hjulpet flere mennesker enn alle andre råd jeg har delt i årevis, sier han.

- Å stille et slikt spørsmål viser at du har empati. Det viser at du er interessert i sjefens karriere og fremtidige suksess. Det viser at du ikke bare er en selvopptatt "what´s-in-it-for-me"-person. Og det viser at du vet at du er der for å gi like mye som du er der for å , sier Marc Cenedella.

Les også: De beste rådene for å få høyere lønn

<b>Dette gjør alle verdensmestere </b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.