- Jeg startet med småjobber da jeg var 12 år og har alltid satt av penger til sp#229. Da jeg var 16 år opprettet jeg BSU-konto, og har fylt opp de siste årene for å få skattefradrag. Det var kjipe penger å sette av, men ved hjelp av deltidsjobb kunne jeg spare litt mens jeg studerte, sier Kristin Torgersen (23).

- Noe investerte jeg i Skagen, KonTiki og Skagen Global. Med papirer på dette, i tillegg til arbeidskontrakt som restaurantsjef, fikk jeg lån alene uten støtte fra foreldrene. Jeg hadde totalt 183.000 i egenkapital. Et tips er å være tålmodig. Jeg hadde lyst til å kjøpe den første leiligheten jeg fant, men ble tipset av foreldrene mine om å vente lengst mulig. Etter første visning på min nåværende leilighet, ventet jeg i over to måneder før jeg kastet meg på budrunden. I løpet av den tiden hadde boligen gått 100.000 ned i pris.

- Hvor mye leieinntekter har du?

- 3200 kroner.

Kristin Torgersen (23):
Restaurantsjef
Eier: 3-roms på 49 kvadratmeter, Danmarksplass i Bergen.
Betalte: 1,83 millioner. Lån på 1.696.495 kroner.
Månedlige utgifter: 9000 kroner pluss kommunale avgifter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.