Tekniske problemer hos Samordna opptak førte til at folk må vente på svar om de har fått studieplass gjennom suppleringsopptaket. Svarfristen er onsdag.

Resultatet av suppleringsopptaket skulle vært klart fredag kveld, men lørdag var de fortsatt ikke klare, opplyser Samordna opptak til VG.

– Det skulle ha kommet i løpet av fredag kveld, men det oppsto komplikasjoner. Vi har satt inn ekstra bemanning og jobber med å løse problemet. Vi beklager at dette har skjedd, men gjør så godt vi kan, sier informasjonsrådgiver Kristian Folkmann til avisen.

Det nasjonale suppleringsopptaket til universiteter og høyskoler gjelder for søkere som får nytt tilbud, er blitt studiekvalifisert, eller har fått endret poengsum etter hovedopptaket. Svarfristen 3. august blir stående, til tross for at resultatet er blitt forsinket.

Følg markedet på DN Investor

Les mer på DN.no:

Varsler betydelig krone-styrkelse  

- Bekrefter at bunnen er nådd

Investor forbannet på lokalavis - vil rive sjøhuset til redaktørens familie  

Sluttpakker for to milliarder dn+ (+)

Anbefalt av DNtv:

Slik tøyer sprinterne for å bli bedre løpere
Disse tøyeøvelsene bruker Norges beste løpere.
01:49
Publisert:
 

 

Slik spiller du Pokémon GO
Matias Hagen (22) viser deg hvordan du kan fange din første skapning i spillet Pokémon GO.
02:16
Publisert:
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.