I så fall har Phillippe og Christophe Chety, som lager vinen på Chateau Mercier, magnumflasken for deg. I vinter skrev vi en skikkelig hyllest til Chety-familiens Cuvée Prestige 2005. Jeg ga den hele 91 poeng, som selvfølgelig er høyt for en såpass billig Bordeaux-vin. Men den fortjente det.

Nå er magnumflasken tilgjengelig og noen få polutsalg har allerede tatt den inn i sitt lokale sortiment, spesielt har utsalget i Asker og i Valkendorfsgaten i Bergen tatt inn en større mengde av denne vinen. Men det skal være rundt 700 magnumflasker igjen, så det er bare å bestille.

59191 Ch. Mercier Cuvée Prestige 2005
Ch. Mercier
Côtes de Bourg, Bordeaux, Frankrike
Kroner 344,90 Bestilling
91 poeng
Danvik Vin
Den har ikke endret seg særlig siden i vinter. Herlig duft av paprika, solbær, nougat og eik. Sødmefull, flott frukt. Aldri har Mercier hvert mer delikat og fristende, samtidig som Chety-familien har klart å beholde substans og dybde i vinen. Strukturert, flott balanse. Nå til 2025 TM(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.