Pressen er innkalt til møte med prinsen klokka 22.30 på sykehuset i Stockholm-forstaden Solna, opplyser det svenske hoffet.

Hoffet opplyste 4. september i fjor at kronprinsesse Victoria er gravid og at paret venter sitt andre barn i mars. Dermed hadde spekulasjonene allerede pågått noen dager da meldingen fra hoffet kom sent onsdag kveld.

Expressen skriver at Victoria ankom Karolinskas fødeavdeling i løpet av kvelden. Det er ennå ikke kjent hvordan det går med mor og barn, men det er ventet at prins Daniel vil opplyse om det.

– Dere er velkomne dit for å få mer informasjon, sier en ordknapp informasjonssjef Margareta Thorgren ved hoffet til nyhetsbyrået TT.

Fra før har kronprinsesse Victoria og Daniel fireåringen Estelle Silvia Ewa Mary, som ble født 23. februar 2012 og ble det første barnebarnet til kong Carl XVI Gustaf og dronning Silvia. (©NTB)

Estelle er nummer to i den svenske tronfølgen etter sin mor og ble døpt tirsdag 22. mai 2012 i Slottskyrkan i Stockholm av erkebiskop Anders Wejryd.

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.