Ifølge tiltalen skal han ha tappet kontoene for minst to millioner kroner, enten ved at han overførte penger til seg selv eller ved at han brukte av besteforeldrenes kontoer til å betale for ting som var besteforeldrene uvedkommende, skriver Østlandets Blad.

Underslaget barnebarnet er tiltalt for, skal ha skjedd da han i en periode hadde fullmakt til å betale regninger fra besteforeldrenes kontoer og til å bruke bestefarens kredittkort til innkjøp.

24-åringen er også tiltalt for å ha lurt et selskap til å utlevere varer til en verdi av 4.890 kroner i forbindelse med netthandel.

Ifølge tiltalen oppga han bestefarens navn og betalte for handelen med hans kredittkort. Mannen er også tiltalt for ved tre anledninger å ha forfalsket dokumenter.

Når den fire dager lange rettssaken starter, vil han erklære seg ikke skyldig.

– Min klient har for det alt vesentlige nektet straffskyld etter tiltalen, med noen mindre unntak. Han vil forklare seg nærmere om dette i retten, skriver advokatfullmektig Petter Sogstad Grannes i en epost til avisa.

Les også:  Finanstopp dømt til fire års fengsel for svindel

Telia kjøper Phonero for milliarder

  Kina har fått ny finansminister

Trump: – FBIs agenter vil ikke la Clinton slippe unna

Følg markedet med DN Investor

 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Se DNtv:
Militsen har våpentrening før presidentvalget i USA
De trener på hvordan de skal forsvare seg dersom det blir kaos etter presidentvalget på tirsdag. Denne militsgruppa i delstaten Georgia i USA heier på Donald Trump, men frykter at Hillary Clinton vinner som følge av valgjuks.
01:25
Publisert:

- Vi her i Miami Gardens avgjør vanligvis om demokratene eller republikanerne vinner Florida
Sorte pastorer busser menigheten til stemmelokalene etter søndagsprekenen.
01:50
Publisert: