Ifølge nyhetsbyrået SANA tok hæren kontroll over et industrianlegg nordøst i byen søndag. Det betyr at opprørerne er omringet av regjeringsstyrker på tre sider, og de kan kun få inn forsyninger via en nordlig korridor.

– Det er et 4 kilometer stort område i nord som nå er kontrollert av opposisjonen. Hvis regimet greier å ta kontroll over den siste gaten, vil de kunne beleire byen, sier en innbygger som støtter opprørerne.

De siste månedene har styrkene til president Bashar al-Assad rykket fram i stadig flere områder i og ved byen som tidligere var sentrum for syrisk næringsliv.

En diplomat sier til Reuters at den syriske regjeringen føler den er i ferd med å vinne Aleppo.

– Regimet har jobbet strategisk siden 2013 for å vinne tilbake Aleppo ved å kutte forsyningslinjene, sier kilden.

Han sier også at hæren med overlegg har brukt lang tid på offensiven for slik å befeste kontrollen i de gjenerobrede områdene før de gikk videre til nye.

– De har ikke mistet noen av områdene de har vunnet tilbake, sier diplomaten.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.