Jim Wolden har gjort seg utilgjengelig for bostyrer Bjørn Nicolaisen. Også Woldens egen advokat John Christian Elden sliter med å få kontakt, skriver Romerikets Blad i sin nettutgave.

Det er nå krav på tilsammen 38 millioner kroner mot Jim Wolden, sier bostyrer Bjørn Nicolaisen til rb.no.

- Det strømmer fortsatt inn krav, og vi er vel oppe i tilsammen 38 millioner kroner nå.

Men kreditorene ser ikke ut til å få noen penger tilbake. Bostyrer har kun funnet en motorsykkel i boet, og den var det allerede tatt utlegg i. Penger for å finansiere en jakt på Woldens verdier i utlandet finnes ikke.

Bostyreren forteller til rb.no at han ikke vet hvor Wolden befinner seg. Siste kjente adresse er i Spania, men Nicolaisen har ikke fått tak i ham.

- Også jeg sliter med å få kontakt med Wolden, sier Woldens advokat John Christian Elden til avisen. Elden sier at Wolden ikke har mottatt konkurskravene og at det er usikkert hvor mye Wolden vet om sin egen konkursbehandling.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.