Internett er et eldorado for jobb-søkere og date-syke. Bare så synd at de pinlige bildene fra julebordet ifjor spolerer alle fremstøt.

Det hjelper ikke at du nå (selvfølgelig) er en langt mer moden og voksen person, bildene ligger på internett til evig tid.

Uansett - trøst deg med at dine tabber nok ikke er fullt så ille som disse tabbene som PC World har rangert:

Dette er de 13 verste tabbene som er foreviget for alltid på nettet:

13. Patrick Tribett ble tatt for sniffing. På politibildene som er lagt ut på thesmokinggun.com kan du se hvorfor- han hadde nemlig sniffet fra sprayflasker med gullfarge, med gull-forgylt ansikt som resultat (ekstern lenke).

12. Internettoperatøren America Online la ut 658.000 kunders søkeord på nettet (ekstern lenke), og ikke alle søkeordene egnet seg for offentligheten.

11. Cat Schwartz var svært fornøyd med portrettbildene en fotograf hadde tatt av henne, og la dem ut på bloggen sin. Problemet var bare at hun var toppløs (ekstern lenke) da bildene ble tatt, og de bare brystene var ikke beskåret bort fra bildene hun selv bidro til å spre på nettet.

10. Amulet Group sparket 2.500 personer via sms (ekstern lenke).

9. CNN-reporter Kyra Phillips glemte å skru av mikrofonen da hun gikk på do (ekstern lenke), og baksnakket dermed blant annet sin svigermor på direktesendt tv.

8. CNN la ved en feil nekrologer ut på nettet. Pinlig at nekrologene var om Fidel Castro, Nelson Mandela og Dick Cheney, personer som lever i beste velgående.(Ekstern lenke)

7. London-advokaten Richard Phillips krevde sekretæren sin for fire pund fordi hun sølte ketchup på buksen hans. Eposten med navnet "Ketchup Trousers" la hun rett ut på nett. Phillips jobber ikke lenger i advokatfirmaet. (Ekstern lenke)

6. BBC hadde hentet inn en teknologiekspert til å kommentere en tvist mellom Apple Computers og Apple Corps, Beatles plateselskap.

Til det direktesendte intervjuet dukket ikke eksperten opp, men det gjorde en taxi-sjåfør med samme navn. Han hadde møtt opp til et jobbintervju, og trodde direktesendingen var en del av intervjuet. Sjåføren la dermed ut om tvisten, og ga seerne om ikke kunnskap om saken, så i alle fall en god latter.(Ekstern lenke)

5. Pr-ansvarlig i fotballklubben San Fransisco, Kirk Reynolds, spilte inn en informasjonsfilm om mediehåndtering. Filmen inneholdt både rasistiske slagord og nakenprat, og havnet selvfølgelig hos pressen. Reynolds jobber ikke lenger for fotballklubben.(Ekstern lenke)

4. En av de mest nedlastede filmene på nettet er av den kanadiske gutten Ghyslain Raza som filmer seg selv når han leker kampsport-ekspert med en golfball-plukker(ekstern lenke).

3. Presidentkandidat Howard Dean avsluttet en brennende tale i 2004 med et skikkelig punktum - et merkelig skrik(ekstern link).

2. Politimannen Lee Paige leverte et ypperlig eksempel på at det er smart å lære av andres feil da han skjøt seg selv i foten under et besøk hos en skoleklasse(ekstern lenke). Han avfyrte skuddet rett etter å ha erklært at han selv var den eneste i rommet som var profesjonell nok til å håndtere et våpen.

1. Den største tabben er det Microsofts Steve Ballmer som får æren for. Under en tale for de ansatte i 2001 blir han så oppspilt over selskapet at han danser rundt på scenen mens han skriker(ekstern lenke).

Kilde: dinapengar.se(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.