Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Per Thrana
Per Thrana les mer

Studier

BI legger ned innovasjonslinjen

For få interesserte studenter er årsaken, ifølge rektor.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Handelshøyskolen BI avvikler det toårige masterprogrammet i innovasjon og entreprenørskap. Årsaken er ifølge skolen at det har vært vanskelig å få nok studenter til programmet.

– Det har vist seg vanskelig å få nok studenter til å ta vårt toårige masterprogram på heltid på dette fagfeltet. Derfor avvikler vi nå dette studiet, sier rektor Tom Colbjørnsen til skolens egne nettsider.

I stedet skal skolen nå tilby innovasjons- og entreprenørskapskurs som en del av andre studier.

– Det er synd å avvikle et masterprogram som holder et godt faglig nivå, men vi er sikre på at vi skal greie å tilby fullverdig undervisning i innovasjon og entreprenørskap på masternivå gjennom våre andre studier og program , sier Colbjørnsen.

Fortsetter med bachelor
Avviklingen innebærer at det ikke skal tas opp nye studenter på masterstudiet fra høsten 2013. Kullet som ble tatt opp høsten 2012 vil ifølge skolen få tilbud om å gjennomføre studiet som planlagt.

Bachelorstudiet i entreprenørskap og økonomi fortsetter som tidligere.

– Både våre studenter og næringslivet forventer at våre masterprogram hevder seg i konkurranse med de beste utenlandske skolene. Da kan vi ikke spre våre faglige ressurser på for mange enkeltstående studier, men må i stedet konsentrere oss om å utvikle et tilbud som er mer spisset, sier rektor Colbjørnsen til BIs nettsider.

Talent Studier
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.

Anbefalte videoer