Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Studenter på vei inn på Handelshøyskolen BI i Nydalen. Foto: Gunnar Lier
Studenter på vei inn på Handelshøyskolen BI i Nydalen. Foto: Gunnar Lier les mer

Utdannelse

To norske skoler med på internasjonal toppliste

Tidsskriftet The Economist har for første gang rangert masterprogrammene i ledelse (MIM). Både BI og NHH kommer inn på topp 40-listen. BI er best i Norden.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Handelshøyskolen BI i Oslo kommer inn på 17. plass på rangeringen av skoler med Masters in management (MIM). Det er best i Norden. Også Norges Handelshøyskole (NHH) plasserer seg høyt på listen på en 26. plass.

– Dette beviser at våre studenter og alumni er ettertraktet og hevder seg på den internasjonale arenaen. Av 40 skoler som har fått plass på listen er vi i godt selskap med anerkjente utdanningsinstitusjoner verden over, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand, i en pressemelding.

Copenhagen Business School havner på 31. plass, mens listen toppes av franske HEC School of Management i Paris.

Skolene er målt på flere kriterier, blant annet innenfor karrieremuligheter, antall studenter med jobb tre måneder etter ferdig utdanning, mangfold blant studenter og ansatte og hvordan studiemulighetene i utlandet er under utdanningen, skriver E24.

(©NTB)

Talent Utdannelse
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.