Fredrik Halvorsen (37) går inn i ledelsen i Seatankers, melder selskapet i dag.

John Fredriksen sier i en kommentar at Halvorsen er ung, pågående, hardt arbeidende og har gode lederegenskaper og en sterk historie.

- Vi er veldig glade for at Halvorsen har sagt ja til å begynne i Seatankers. Vi håper at hans kvalifikasjoner kan bidra til gruppen og hjelpe oss å utvikle en investeringsgruppe som hittil har vært maritimt fokusert til en bredere investeringsgruppe, men med fortsatt hovedfokus på marine næringer. Hans internasjonal erf#229 og kunnskaper om drift gjør ham kvalifisert til jobben, sier Fredriksen.

Halvorsen kommer fra Cisco der han ledet integrasjonen av Tandberg. Da Halvorsen ledet Tandberg vokste selskapet fra en om setning på 345 millioner dollar til en milliard dollar, viser Seatankers til.

Halvorsen skal ha hovedansvar for investeringer i Øst-Asia.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.