Tanker Investments fikk et driftsresultat på 23,5 millioner dollar i første kvartal 2015, mot 0,3 millioner i samme kvartal året før.

Det fremgår av selskapets kvartalsrapport torsdag.

Nettoresultatet var 19,1 millioner dollar i kvartalet (-0,2), av inntekter på 45,2 millioner dollar (2,5).

Ettersom eiendelsverdiene nærmer seg langsiktige gjennomsnitt, har Tanker Investments avsluttet oppkjøpsfasen og er nå godt posisjonert til å generere betydelig kontantstrøm fra sin flåte som er hundre prosent i spotmarkedet, fremgår det.

- Videre, når selskapets giring og likviditet har nådd komfortable nivåer har vi har tenkt å distribuere all overskuddskapital til aksjonærene, sier administrerende direktør William Hung i Tanker Investments i rapporten.

Selskapet venter at utsiktene for kapasitetsutnyttelse og spotrater forblir positive gjennom 2015, og viser til en krympende flåte av mellomstore tankere, samt fortsatt økning i etterspørselen for lange tankruter.

Lave oljepriser ventes også å bidra positivt for etterspørselen i første halvår 2015, fremgår det.

- Fremover forventer vi at de positive markedsforholdene vil fortsette inn i 2016, sier William Hung.

 

Les også: Her kommer det ingen på visning

Senker boliglånsrenten for «alle»

Slo Skatteetaten i poker

Ole Enger får bonus for å selge Rec Solar(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.