– Arbeidet i Dramatikkens hus har økt min interesse for teaterbransjen. Når jeg nå går videre til Riksteatret – hele landets teater – føles det som å ha skutt gullfuglen, sier Knud Bjørne-Larsen i en pressemelding.

57-åringen har også erfaring fra Storyline Studios, tidligere Norsk Filmstudio, som administrerende direktør. Han mener det er mange likhetstrekk på teatret og filmbransjen.

– Alle steder har svært kompetente fagpersoner som sammen støtter opp om det kunstneriske produktet som skal leveres til publikum, sier han.

Teatersjef Tom Remlov i Riksteatret er godt fornøyd med ansettelsen.

–Jeg gleder meg til å ta fatt på samarbeidet med en kompetent og meget erfaren kollega. Vi hadde et imponerende tilfang av kandidater med mange interessante og høyt kvalifiserte søkere som hadde lyst til å jobbe ved Riksteatret, sier han.

 

Se video:

- Jeg tror vi skal gratulere verdenssamfunnet
Klimaavtalen fra Paris ble fredag signert i New York
01:36
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.