Det skriver Wall Street Journal.

Den samme avisen meldte i fjor om Obamas håndsrekning, der presidenten i oktober skal ha understreket de to landenes felles interesse i å bekjempe opprørsgruppa IS.

Brevet førte til økt spekulasjon om hvorvidt de to erkefiendene kan samarbeide i Irak og Syria, der begge land deltar i krigen mot de ytterliggående opprørerne. Svaret fra Teheran kom for få uker siden, ifølge en ikke navngitt diplomat.

Overfor WSJ beskriver han ayatolla Khameneis svarbrev som respektfullt, men uforpliktende. Det hvite hus vil ikke bekrefte brevets eksistens.

Offisielt har verken Det hvite hus eller den iranske regjeringen bekreftet at det har vært noe som helst korrespondanse mellom de to lederne.

 

LES OGSÅ: USA og Sverige med flyøvelse over Østersjøen

Norske soldater venter fortsatt på Irak-oppdrag

Avslørt av Putin  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.