- Jeg er veldig fornøyd, nå er vi i gang og nå skal vi jobbe, var første kommentar fra styreleder Gudmundur Einarsson etter at planen ble enstemmig vedtatt på dagens generalforsamling.

Men det blir ikke noe kake på styremøtet når Tandberg Data-styret nå møtes etter generalforsamling.

- Det blir ikke kake før vi begynner å tjene penger, sier Einarsson til DN.no.

Enstemmig
Det var kun 13 prosent av aksjonærene som hadde møtt opp, og da advokat Susanne Schneider spurte forsamlingen om noen var imot forslaget bestemte styret i selskapet at planen var enstemmig vedtatt.

På tross av et kursfall på 90,6 prosent de siste tolv månedene var det en blid og fornøyd styreleder Gudmundur Einarsson som møtte aksjonærer og presse før han sparket i gang den ekstraordinære generalforsamlingen i selskapet onsdag.

- Aksjonærene har kommet svakt ut men obligasjonseierne har kommet frem til en god avtale, sier aksjonær Kjell Bugge til DN.no.

- Planen kommer sent men godt, sier han.

Jobben starter nå
Tilstede var også Per Ove Nerland fra styret, og ansatterepresentant Tom Bjørnsen.

Les også: Tandberg Data sikret 100 millioner

Susanne Schneider var glad for at det tok såpass kort tid å få på plass planen.

- Det var bra fordi nå kan selskapet virkelig begynne å jobbe, sier hun til DN.no.

Saken oppdateres.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.