En driftig tenåring i New York har skapt seg en raskt voksende virksomhet på å bestille hvite iPhone-deler fra Kina og selge dem videre, skriver Berlingske Tidende.

Apple skulle opprinnelig har solgt en hvit versjon av iPhone 4 samtidig som salget av den sorte startet, men problemer med produksjonen av de hvite dekslene har gjort at den holdes tilbake fra markedet.

Men 17 år gamle Fei Lam har klart å bestille opp hvite deksler som reservedeler fra Foxconn, fabrikken som lager iPhone. Han selger dem videre fra sin nettside sammen med instruksjoner om hvordan man kan bygge om telefonen selv.

Fei Lam bestrider alle argumenter om at dekslene er uoriginale.

Mister garanti
Foreløpig har Lam solgt deksler for 785.000 kroner og stadig flere blir oppmerksom på tjenesten hans. Det finnes over 14 millioner sorte iPhone 4 i verden, men bare noen hundre hvite.

Kjøperne må imidlertid være klare over at dersom man demonterer en iPhone mister man retten til garanti.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.