Artikkelen er korrigert.

Nokias innholdsbutikk Ovi vokser og har nå et snitt på tre millioner nedlastinger per dag, skriver Nokia i en pressemelding.. Med et slikt gjennomsnitt vil Nokia ende på over én milliard nedlastinger per år, noe som kan måle seg med markedslederne Android Market og Apple Appstore.

Antallet nedlastinger inkluderer oppdateringer av Nokias egne tjenester som navigasjonstjenesten Ovi Kart som er forhåndsinstallert på de fleste Nokia-telefoner.

I tillegg har 400.000 nye utviklere satt i gang utvikling av apps til Nokias telefoner. Verktøyet Nokia tilbyr sine utviklere er norskutviklede Qt Software Development Kit, som gjør det mulig for utviklerne å lage applikasjoner for ulike systemer på én gang. Nokia har lagt stor vekt på å forbedre Qt i det siste nettopp for å lokke til seg flere utviklere.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.