Opra-gründer Jon S. von Tetzchner forlater Opera Software.

- Det er selvfølgelig et valg som bringer opp mye følelser. Da vi først startet, var vi noen få fyrer på et lite kontor - nå er vi over hele verden, har 740 ansatte og over 200 millioner brukere. Jeg er veldig stolt av hva vi har oppnådd og ser frem til å følge selskapet nært også i fremtiden, sier Tetzchner.

Von Tetzchner vil forlate Opera allered eved utgangen av denne måneden og sier han har ideer til nye prosjekter, men at han ikke er klar til å avsløre noe ennå.

Von Tetzchner var med på å starte Opera i 1995 sammen med Geir Ivarsøy og var konsernsjef frem til 2010. Da gikk han av og dagens sjef Lars Boilesen tok over, mens Von Tetzchner fortsatte som strategisk rådgiver.

Von Tetzchner er største aksjonær i Opera med rundt 17 prosents eierandel.

<b>- Jeg har hatt rett hele tiden</b> (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.