Denne fredagen er den såkalte «Black Friday» i USA. Det er den største handledagen i året der, og fenomenet begynner å få fotfeste også her i Norge. Om du har tenkt å hoppe på denne nye tradisjonen trenger du gode julegaveideer. Her er noen produkter vi tror mange moderne fedre, og andre menn, vil like å få under treet i år.

Nettbrett
Alle er enige om at denne julens store gaveidé er nettbrett. Fra flere hold spås det at Apple Ipad 2 er det nettbrettet som blir å finne under flest juletrær i år. Men husk at det også finnes gode alternativer der ute.


 



Les vår test: Milevis foran
 



Les vår test: Imponerende «plagiat»
 



Les vår test: Endelig et alternativ

Smarttelefoner
Dette gavetipset er nært beslektet med nettbrett, og det er omtrent samme vurdering å gjøre også. Apple har nylig lansert Iphone 4S som helt sikkert vil stå på mange ønskelister. Men for individualister er det et bredere utvalg av telefoner basert på Android-systemet som Google står bak. Det finnes blant annet telefoner som er myntet på friluftsliv og sport, som mange setter pris på.


 



Les vår test her: Ulik råskap
 



Les vår test her: Smart og snakkesalig
 



Les vår test her: Friskis eller svettis?
 



Les vår test her: Musikkmobil i særklasse

Kamera
Nå er det lenge siden far var den eneste fotografen i huset, men det er fortsatt slik at ulike kamera appellerer til ulike brukere. I år som før kommer mange til å ønske seg speilreflekskamera eller et kompakt systemkamera (hybridkamera) til jul. Her er noen av de mest populære.


 



Les test her: Kompakt kvalitet til folket
 



Les test her: Amatørenes drøm
 

Spill
Spillkonsoller finnes i de fleste hjem nå, og det er ikke bare barna som spiller lenger. I hvert fall burde det ikke være det. Disse spillene burde falle i smak hos far i huset.


 


 

 


 

Les også:
Teknogavene til mor
Dette vil barna ha til jul
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.