Her er et utvalg produkter som er spesielt populære blant kvinnelige brukere. Skal du overraske med ny teknologi til jul, kan du med fordel vurdere noe i en av disse kategoriene.

Nettbrett
Nettbrett er gaven alle vil ha i år. Stort sett passer de sammen nettbrettene til alle, men noen forskjeller kan det jo være. En kjapp konsensus viste oss at damene gjerne går for de litt mer estetiske variantene mens gutta ser etter spesifikasjoner. Ingen overraskelse, kanskje.


 

Vår test er underveis, og kommer i god tid før jul.



 



Les vår test: Milevis foran

Smarttelefoner
Smarte mobiltelefoner apellerer til alle, men noen av prioriteringene er de samme som for nettbrett. Der menn fokuserer på størrelse og ytelse, ser kvinnene gjerne på design i tillegg.


 




 



Les vår test her: Smart og snakkesalig
 



Les vår test her: Modnet Mini

Kamera
Sansen for gode bilder øker i takt med mulighetene vi har for å dele dem med våre bekjente. I dag er det vanlig at et bilde både blir delt på Facebook og blir trykket på lerret og hengt opp i stua. Derfor må kvaliteten alltid være til stede, selv om kameraene er tilpasset litt mindre hender. Heldigvis trenger man ikke et stort speilreflekskamera for å ta gode bilder.


 



Les test her: Eksklusiv kompakt
 kjøpe til far



Les test her: Fremragende fotoverktøy
 



Les test her: Kompaktkameraene som tåler en trøkk

Spill og underholdning
Selv om stadig flere jenter og kvinner får sansen for spill er det fortsatt en overvekt av gutter innenfor denne underholdningsgrenen. Men for de som har en spillkonsoll med bevegelseskontroller finnes det flere sosiale spill som appellerer til mange jenter. Her har vi valgt ut et par sosiale spill, men en annen kategori som er populær blant kvinnelige kjøpere er trening. Det kan vi imidlertid ta opp etter jul. Man vil jo ikke sende feil hint med julegaven heller.


 


 

Finnes til Xbox 360 og pc. Pris fra 179 kroner.


 


Les også:
Harde pakker til far
Dette vil barna ha til jul (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.