Det skriver pressetalsmann Glenn Mandelid i Telenor i en e-post til TDN Finans.

Unitechs representant i styret i Uninor, Nirjhar Goel, sa torsdag til indiske Business Line at Telenor verdsetter Uninor til seks milliarder rupi i forbindelse med den foreslåtte emisjonen i selskapet, og at Unitech har tilbudt seg å kjøpe ut Telenor til denne prisen.

Mandelid mener utspillet er nok et forsøk på å stanse den foreslåtte emisjonen i selskapet og understreker at gjennomføringen av emisjonen er regulert av den konfidensielle aksjonæravtalen mellom selskapene.

"Selv om Unitech sier i media at de ønsker å kjøpe Uninor, har de ikke kommet med noe formelt tilbud fra dem. Telenor har sagt at vi har et langsiktig perspektiv på vårt eierskap i India. Begge partnerne er invitert til å delta i emisjonen. Vi har sagt at vi vil ta vår del av emisjonen, og vi håper at Unitech tar sitt ansvar og bidrar med sin respektive andel, skriver Mandelid.

Til Business Line sier Mandelid at utspillet fra Unitech beviser at selskapet har muligheten, men ikke ønsker å investere videre i Uninor.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.