Idar Vollviks mobilselskap Ludo begjæres konkurs, skriver Dagens Næringsliv.

Ludo har leid mobilnett av Ventelo, som har slitt med å få betaling for leien.

Nå har Ventelo, som har mellom 15 og 20 millioner kroner til gode hos Vollviks selskap, fått nok.

Vollvik har i flere måneder prøvd å få til en refinansiering av mobilselskapet, som ikke har vært i nærheten av å tjene penger. Men han har ikke lyktes, skriver DN.

- Vært veldig tålmodige
– Vi har vært veldig tålmodige med å finne en løsning. Det har ikke vært vilje fra eierne å skyte inn mer kapital i Ludo. Selskapet kan ikke fortsette å drive for vår regning, sier Ventelo-sjef Stig Herbern.

Ludo er flere ganger blitt begjært konkurs siden selskapet ble startet i 2009, men Vollvik har hver gang klart å skaffe nok penger til at begjæringene har blitt trukket. Det er et åpent spørsmål om han klarer det denne gangen.

Dagens Næringsliv har ikke fått tak i Vollvik for kommentar.

Idar Vollvik hadde stor suksess med mobilselskapet Chess som han solgte i 2005, men klarte deretter å tape alle pengene fra salget på dårlige investeringer.

Ludo har under 40.000 kunder ifølge tall fra Post- og teletilsynet.

Les også: - Ludo mobil blir ikke solgt


Spillet slutt for Ludo?

Les om endringer for marked med 1,5 millioner kunder: Halverer mobilprisen (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.