Idar Vollvik fortsetter den tøffe kampen for å redde mobilselskapet Ludo.

- Det er nå positiv dialog i mellom partene, og jeg håper og tror på en endelig løsning i morgen, skriver Volvik på Facebook-siden sin mandag kveld.

Drar ut
Ludo mobil var på vei mot å bli endelig stengt 3. februar da de kom til en avtale med sin leverandør Ventelo i siste liten.

Ludo mobils tjenester skulle holdes i gang mot en forhåndsbetaling på én million kroner og forhåndsbetaling av alle videre tjenester. Ludo skulle også betale 20 millioner kroner innen 16. februar, penger som skulle brukes til å slette Ludos gjeld til Ventelo.

Fredag opplyste imidlertid Ventelo at de ikke hadde motatt pengene fra Vollvik.

Ventelo fastholdt derfor konkursbegjæringen: Ingen løsning for Vollvik

I helgen skrev imidlertid Vollvik på facebook at han har pengene, og at det ville komme mer informasjon mandag.

Den eneste informasjonen som har kommet er altså at Vollvik skriver at det er positiv dialog mellom partene, og at han tror de vil komme frem til en endelig løsning i morgen.

Les også: Galgenfristen ute for Vollvik (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.