Arbeidsdepartementet ønsker å begrense ansattes mulighet til å benytte pengespill online. Flere andre departementer overveier det samme.

Etter en henvendelse i januar fra Arbeidsdepartementet om mulighetene til å filtrere ut nettsider som inneholder pengespill, har Departementenes Servicesenter (DSS) sendt et brev til samtlige departementer der de oppfordrer til en samordning av hvilke begrensninger som skal innføres, melder digi.no.

DSS mener det mest hensiktsmessige er at man filtrerer kategorier og ikke spesifikke nettadresser.

Norske myndigheter har i lengre tid prøvd å hindre nordmenns bruk av utenlandske spilltjenester på nett, blant annet ved å forby banker å overføre penger til disse tjenestene. Nå vil Arbeidsdepartementet også nekte tilgang via deres nettsystemer for sine vel 200 ansatte,

Ekspedisjonssjef Kalle Bilstad i Arbeidsdepartementet bekrefter overfor digi.no at de nå skal drøfte saken med de øvrige departementene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.