Tidligere i år skrev vi om Izettle, den svenske betalingstjenesten som gjør at alle kan ta imot betaling fra kort om de har en Iphone eller Ipad.

Les mer: Få betalt med Iphone

I dag melder Izettle at de har fått nok brukere til å kunne fjerne det faste gebyret på alle transaksjoner. Hittil har man betalt 1,50 kroner pluss 2,75 prosent av transaksjonsbeløpet i gebyr til Izettle. Det som nå fjernes er det faste gebyret på 1,50 kroner.

Izettle har nå over 50.000 aktive brukere av tjenesten verden over. For å ta i bruk Izettle som betalingsterminal trenger man bare å opprette en konto hos IZettle som man knytter til en bankkonto. Deretter kan man ved å taste inn kortnummer, eller bruke en kortleser for betalingskort med chip, ta imot penger fra venner. Man kan også bruke Izettle som en portabel betalingsterminal dersom man har egen virksomhet.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.