Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

Årets avis på nett og papir!

Microsofts visekonsernsjef Panos Panay viser frem den nye Surface Book i New York tirsdag. Foto: Andrew Burton/ Getty Images/ NTB Scanpix.
Microsofts visekonsernsjef Panos Panay viser frem den nye Surface Book i New York tirsdag. Foto: Andrew Burton/ Getty Images/ NTB Scanpix. les mer

Microsoft

Microsoft går for laptop

Microsoft satser på maskinvare, etter mønster av erkekonkurrenten Apple. Selskapet lanserte tirsdag sin første laptop.

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Lanseringen av Surface Book ble gjort på et stort arrangement i New York, der Microsoft også lanserte to nye Lumia-telefoner, et nytt Surface Pro-nettbrett og en ny versjon av treningshjelperen Microsoft Band. Alle de nye produktene bruker det ferske operativsystemet Windows 10.

Apple har seilt opp som verdens største selskap med sin forretningsmodell basert på å både lage programvare og maskinvare til sine telefon- og dataprodukter. Microsoft var tidligere først og fremst kjent som programvareprodusent, men legger seg nå tett opptil rivalens oppskrift.

Microsoft er i en hard kamp om markedsandeler i mobilmarkedet med både Apple og Samsung. Selskapets aksjeverdi har så langt i år ligget flatt. (©NTB)

Tekno Microsoft
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.